Last minute jongeren vakantie Spanje

Alles voor je jongeren vakantie Spanje last minute.

Een goedkope jongeren vakantie Spanje boeken? Als je als jongere een vakantie Spanje wilt boeken, kan je dat ook last minute doen.  Een last minute jongeren vakantie Spanje is wel tot 30 % goedkoper. In deze blog geven we je wat tips als je een jongeren vakantie Spanje wilt boeken en dat bij voorkeur last minute wilt doen. Jongeren reizen Spanje zijn populair en om geld uit te sparen proberen steeds meer jongeren één en andere last minute te doen.

Gofun Party banner

Waar kan je het beste een jongeren vakantie Spanje boeken?

Zoals je in Bulgarije het beste een jongeren vakantie in Sunny Beach boekt, doe je dat in Spanje het beste in Mallorca of Llioret de Mar. Ook Ibiza is een aantrekkelijke plek voor een jongeren of jongvolwassenen vakantie Spanje. Voor de meeste jongeren is in Spanje de bekende badplaats El Arenal favoriet. Deze beste jongeren vakantieplaats ligt in het zuid-westen van het populaire Mallorca. Een plek met vele bars, restaurants en uitgaansmogelijkheden. Een plek in Spanje waar jongeren uit de hele wereld elkaar ontmoeten en waar veel vriendschappen en vakantieliefdes ontstaan. Een plek waar altijd wel een last minute jongeren vakantie Spanje te boeken is.


vriendinnen drinken op het strand in Spanje

In welke maanden een last minute zonvakantie Spanje boeken?

Een jongeren vakantie Spanje last minute boek je bij voorkeur in juli of augustus. In die 2 maanden vieren veel jongeren hun examenfeest in Spanje en zijn er veel goedkope last minute appartementen en kamers in jongeren hotels beschikbaar. Omdat het ook niet zo moeilijk is en vliegticket Spanje last minute te boeken, kan je nog tot 2 á 3 dagen voor vertrek een goedkope en last minute jongeren vakantie Spanje boeken. Er zijn ook in de maanden juni en september doorgaans voldoende last minute aanbiedingen Spanje.


genieten in het zonnetje met vriendin

Als je nog geen 18 jaar bent

Indien je een last minute jongerenvakantie Spanje wilt boeken maar de leeftijd van 18 jaar nog niet hebt bereikt, heb je ouders of  vrienden nodig van 18 jaar of ouder. Bij de meeste jongeren reisorganisaties kan je alleen maar een verzorgde jongeren vakantie Spanje boeken als de ouders of verzorgers een toestemmingsverklaring hebben ondertekend. Als je deel uit maakt van een vriendengroep en een aantal van je vrienden zijn ouder dan 18 jaar, is er meestal geen probleem.  Indien je echter een last minute appartement aan de Spaanse kust wil huren, stellen sommige parken en huiseigenaren een minimale leeftijd van 21 jaar in. Als 16, 17 of 18 jarige kan je hier dus geen last minute vakantiehuis Spanje voor een jongeren vakantie huren.


GoGo feestvakantie banner